ACLAM

Our matter of truth
El projecte Aclam va néixer dins el Quadrat d’Or del Modernisme Català a la Ciutat de Barcelona, per donar continuïtat a tres grans passions: la càmera fotogràfica com a eina d’expressió visual a cavall entre l’objectivitat i la intenció, la guitarra com a instrument musical intuïtiu, proper i versàtil i la moto com a símbol de risc, de llibertat i de companyonia. Aquests valors i aquestes qualitats son el bressol (the matter of truth) de la nostra companyia.

The human factor
Amb la voluntat d’ajudar els professionals a desenvolupar els seus projectes, acompanyant-los i facilitant-los les eines més adients i, tanmateix, assistint-los en allò que puguin necessitar, ens porta a envoltar-nos amb gent que sent la passió per tot allò que fa. Nosaltres, tot l’equip d’Aclam, treballem amb aquesta mateixa intensitat, oferint-los un servei proper i eficient.

Creativity and technology
Aquest és el fil que cus tota l’activitat d’Aclam. Foto Video Rental, Products for Guitars i Records funcionen en base a aquests dos eixos. Tractem de ser proactius aplicant les noves tecnologies i les estudiem per potenciar la creativitat, provocant així una mena de cercle sinèrgic que millora el resultat de cada projecte on ens impliquem.

Feel, think, play
Si ets capaç de sentir, pensar i actuar per impulsar aquests valors i aquestes passions ajunta’t amb nosaltres, seràs benvingut i et mostrarem la darrera fase del nostre projecte: l’espai The Aclam Club (A guitar Place). Un espai dedicat al món de la guitarra i la seva música. Un espai amb racons per a la fotografia i l’audiovisual. Un espai, també, per a la moto que ens permet oferir el nostre suport a l’equip KawasakiCatalàAclam.

Un espai per sumar, gaudir, aprendre, conèixer i compartir. Siguin dues rodes, sis cordes o unes quantes imatges … o tot a la vegada!